INELE, COLIERE SI BRATARI PENTRU FEMEIA ELEGANTA

Accesoriile create pentru primavara 2018 sunt destinate femeii moderne, elegante, care isi pune in valoare frumusetea ochilor, supletea mainilor si delicatetea intregului corp. Inelele, colierele si bratarile sunt de o raritate aparte, pietrele semipretioase si pretioase decoreaza bijuteriile fara seaman. Inspirate din gratia accesoriilor antice, minunatele bijuterii se supun supradimensionarii.

bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii

Perlele nu pot lipsi din cutia magica cu bijuterii, ele fiind un must have decorativ superb.

JOCUL PERLELOR SI AL DANTELEI IN NOUA COLECTIE HAUTE COUTURE DE LA CRYSTAL DESIGN

Feminine si concise, rochiile de ocazie create de catre designerii atelierului vestimentar Crystal Design ne fascineaza datorita elegantei si a glamourului sofisticat. Construite dupa tiparul rochiilor din basme, piesele eclatante adera la un stil desavarsit. Dantela si perlele completeaza frumusetea rochiilor de mireasa, in timp ce voalul diafan si florile supradimensionate subliniaza perfectiunea unei arhitecturi fara egal. 

crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017 crystal design 2017

Crystal Design Haute Couture 2017 ne fura privirile!Crystal Design Haute Couture 2017

ALEXANDER MCQUEEN, CREATORUL MODEI FUTURISTE NECONVENTIONALE

Denumit “copilul teribil al modei“, designerul englez Alexander McQueen ramane in istoria vestimentara drept geniul care a reusit imbinarea desavarsita a neconventionalului cu suprarealismul futurist. Trei cuvinte cu incarcatura semantica grea: neconventional, suprarealism si futurist. Poate parea imposibil ca moda sa fie definita astfel. Iata ca Alexander McQueen nu numai ca a definit-o, ci a si creat-o. De multe ori, piesele lui vestimentare nu au fost intelese, erau prea greu de descifrat. Insa, mesajul lui era ascuns intre tesaturile fine, aplicatiile bizare, cromatica sofisticata, modelele coborate parca din spatiu, croielile fantastice: moda depaseste granitele cunoasterii! Moda semnifica dorinta permanenta de dezvoltare ideologica. Moda este, de fapt, expresia concreta a gandurilor invaluite in mister.

alexander-mcqueen

Viata designerului nu a fost una linistita, ceea ce era de asteptat. Originile sale erau modeste, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa invete. A vrut din rasputeri sa devina design fashion. Si a reusit dupa mai multe perindari la diverse case de moda. Termina cursurile prestigioasei scoli de moda Centre Saint Martins College of Art and Design si isi creeaza brand ce ii poarta numeleIn anul 1996, Alexander McQueen devine designerul principal la Givenchy, iar in 2001 isi uneste fortele cu Gucci, care ii cumpara 51% din actiunile casei de moda.

Dramatism, extravaganta si niciodata plictiseala- aceste trei atribute definesc show-urile de pe podiumurile de prezentare a colectiilor sale. In anul 2003, a fost decorat de catre regina Angliei, Elisabeta, drept Comandant al Imperiului Britanic. Din pacate. la doar 40 de ani decide sa se sinucida. Moartea sa a survenit la doar 10 zile de la moartea mamei sale si la 3 ani de la sinuciderea fashion icon-ului Isabella Blow, cea care l-a propulsat pe Alexander McQueen in cariera sa. Ultima colectie prezentata de faimosul creator de moda a fost ca o previziune a ceea ce avea sa se intample. Piesele vestimentare au avut ca sursa de inspiratie religia obscura. Top modelele, machiate sugestiv in nuante de negru sau visiniu intens, au imbracat tinute extravagante, frenetice si oarecum negativiste.

Fara nicio indoiala, designerul Alexander McQueen a revolutionat lumea vasta a modei. Ideile sale, pe care doar cativa dintre noi s-ar fi gandit sa le puna in aplicare, caci le consideram pure fantezii, au adus inovatie si spectacol, iar piesele vestimentare create de el vor ramane un testament vesnic in moda.