BIJUTERII CU DRAGONI, INSPIRATE DIN GAME OF THRONES

Serialul HBO Game of Thrones pare sa fie o reala sursa de inspiratie atat pentru designeri, cat si pentru sculptori si fauritorii de bijuterii. Michele Clapton, designerul vestimentar al show-ului HBO, Game of Thrones, alaturi de Yunus Ascott si Eliza Higginbottom, doi cunoscuti creatori de accesorii, au pus bazele unei splendide colectii de bijuterii sub forma de dragoni. Mama Dragonilor, Daenerys Targaryen, este unul dintre personajele principale ale serialului HBO, care face furori cu fiecare sezon nou. Ea este o veritabila atractie si, tocmai din acest motiv, bijuteriile au primit insemnul totemului stravechi: dragonul.

mey london jewellery mey london jewellery mey london jewellery mey london jewellery mey london jewellery mey london jewellery mey london jewellery mey london jewellery mey london jewellery mey london jewellery

Piesele accesoriale vor aparea pe piata inainte de lansarea urmatorului sezon Game of Thrones, in 2017.

AELIA PETRO SI ACCESORIILE SUB FORMA DE DRAGONI

Aelia Petro a devenit surprinzator de cunoscuta datorita miniaturilor sculpturale pe care le prezinta in atelierul sau, Art by Aelia. Inspirandu-se din Games of Thrones, artista Aelia Petro creeaza o colectie unica, pe care o denumeste sugestiv Dragon Draper. Colierele, bratarile, inelele sunt reprezentari ale celor neatinsi de foc, dragonii. Perceput ca totem in unele civilizatii antice si chiar datator de viata, fiul lui Daenerys Targaryen, dragonul, este considerat de catre Aelia Petro un simbol al fortei si un accesoriu perfect pentru fashioniste lui 2016.

aeliapetro2 (1) aelia6 aeliapetro3 aeliapetro1 aeliapetro5 aelia2 aelia5 dragon24 aeliapetro6 aelia1

Paleta cromatica abordata de catre artista este fascinanta, efervescenta. Obiectele de arta sculpturala sub forma de dragoni ofera un stil vizionar si protectiv.

EMILIA CLARKE, FRUMOASA DAENERYS TARGARYEN DIN GAME OF THRONES

Cu totii am fost fascinati de frumoasa Daenerys Targaryen din serialul HBO Game of Thrones, ecranizare dupa romanul “Cantec de gheata si foc“, scris de George RR Martin. Carismatica si talentata, actrita Emilia Clarke a fost desemnata, in 2015, de revista Esquire drept cea mai sexy femeie in viata. Nascuta in Marea Britanie, la Londra, si crescuta in orasul Berkshire, Emilia Isabelle Eufemia Rose Clarke termina, in 2009, Universitatea Drama Centre.

emilia-clarke film

In 2010, joaca in filmul Triassic Attack (Atacul dinozaurilor), in 2012 in Spike Island, in 2013 in Dom Hemingway, in 2015 in Terminator: Genisys, alaturi de Arnold Schwarzenegger. In 2016, o vedem in trei filme: Overdrive, Voice from the Stone si Me Before You.

EmiliaClarke

In 2013, in urma uriasului succes al Game of Thrones, a fost nominalizata la Emmy Awards pentru cea mai buna actrita in rol secundar. Emilia Clarke a fost propusa pentru rolul Anastasiei Steele din Fifty Shades of Grey, dar aceasta a refuzat rolul din cauza nuditatii excesive.

emilia-clarke actress

EMILIA CLARKE

Mama Dragonilor a castigat admiratia fanilor datorita naturaletei si a interpretarii sale remarcabile.