CACIULA TRICOTATA, UN TREND CHIC AL IERNII 2016-2017

Caciulile tricotate au devenit un trend chic si modern, in ultimele sezoane reci. Fashion-ul pune accent pe accesorii. mai ales pe cele handmade, ceea ce semnifica o reintoarcere catre valorile naturale. Articolul prezinta unele dintre cele mai frumoase modele de caciuli, recomandate a fi purtate in aceasta iarna.

caciula tricotata caciula tricotata caciula tricotata caciula tricotata caciula tricotata

Confortabile si spectaculoase, caciulile tricotate reprezinta accesoriile de care aveti nevoie pentru a iesi in evidenta in anotimpul rece.

CACIULA TRICOTATA SI REINTOARCEREA LA TRADITIA STRAVECHE

Revenit cu succes in acest sezon vestimentar, trend-ul caciulilor tricotate pare sa se raspandeasca cu o repeziciune fascinanta! Amintindu-ne de copilarie si de vremurile cand, iarna, la caldura dogoritoare a sobei, o vedeam pe bunica crosetand, caciulile tricotate ne ofera o atemporalitate sacra si o reintoarcere catre frumoasele valoritraditionale. Va mai amintiti de modelul unul pe fata, doi pe dos sau bob de orez? Va ma amintiti de ghemurile pufoase de mohair sau de cele putin aspre de lana scarmanata? Va mai amintiti cum se impleteau caciulitele, sosetele, ilicele sau puloverele de catre batrane si tresaram cand ghemul de ata intoarsa cadea pe jos la miscarea brusca a undrelelor? Eu imi amintesc! Si imi amintesc cu mare drag si cu o caldura de nedescris! Tocmai din acest motiv, vazand aceste imagini frumoase cu caciuli tricotate, amintirile vechi au inceput sa apara, caci care dintre noi nu pleca la sanius cu caciula groasa bine trasa pe urechi?

tricotata caciula tricotata 2015 caciula tricotata mare caciula tricotata caciula tricotata caciula

Fiind copil, iubeam culorile vii ale caciulilor tricotate, precum rosu, albastru sau galben, caci doar asa eram adevarate fanioane in troienele de zapada. In prezent, iata ca putem iarasi sa fim copii, purtand aceste modele de caciuli tricotate!

MODELE DE CACIULI TRICOTATE MANUAL PENTRU IARNA 2015-2016

Mai sunt doar cateva zile pana la venirea mult asteptatelor sarbatori de iarna. Presupun ca esti prinsa in febra cumparaturilor. Timpul nu iti este suficient si nu stii ce cadou sa ii iei mamei, surorii, prietenei sau colegei tale. Eu m-am gandit in felul urmator: daca tot suntem in era handmade-ului si a reintoarcerii catre traditiile stramosesti, atunci caciulile tricotate manual reprezinta darul perfect pentru un Craciun de neuitat. Versatile si extrem de confortabile, calduroasele caciuli tricotate se gasesc intr-o gama diversificata, important fiind alegerea nuantei care ti se potriveste. Bineinteles ca prietenul nostru apropiat “Pinterest-ul”, adaposteste unele dintre cele mai incantatoare modele de caciuli tricotate pentru iarna 2015-2016. Am selectat special pentru voi imaginile care m-au fascinat!

caciula tricotata 3 caciula tricotata 4 caciula groasa caciula iarna caciula tricotata 1

Voi ce model de caciula tricotata ati purta in aceasta iarna?