INELE, COLIERE SI BRATARI PENTRU FEMEIA ELEGANTA

Accesoriile create pentru primavara 2018 sunt destinate femeii moderne, elegante, care isi pune in valoare frumusetea ochilor, supletea mainilor si delicatetea intregului corp. Inelele, colierele si bratarile sunt de o raritate aparte, pietrele semipretioase si pretioase decoreaza bijuteriile fara seaman. Inspirate din gratia accesoriilor antice, minunatele bijuterii se supun supradimensionarii.

bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii

Perlele nu pot lipsi din cutia magica cu bijuterii, ele fiind un must have decorativ superb.

ACCESORII CU PERSONALITATE PENTRU TOAMNA 2014

Hot, opulente si deloc silentioase! Asa putem caracteriza accesoriile toamnei 2014, care isi mentin stilul greoi si aglomerat din sezoanele anterioare. Nu putem sa nu mentionam faptul ca designerii marilor case de moda propun noutati de stil ale acestora. Desi pana acum am fost obisnuite sa purtam cerceii statement in pereche, specialistii ne recomanda sa purtam doar cate un cercel, mai ales daca modelul ales de noi este unul destul de sofisticat si necesita o coafura anume. Ceea ce trebuie sa stim este ca, datorita volumului sau si al materialelor pretioase utilizate, cercelul statement semnifica o adevarata declaratie de stil si eleganta al modei actuale.

cercel statement

Moda nu tine seama de anotimp. Accesoriile isi pastreaza dinamismul estival prin elementele florale adoptate. Dries von Noten ne demonstreaza cum sa obtii un look cool, aplicand pe sacou o floare supradimensionata. Exprimand un aer extrem de feminin si senzual, accesoriile florale capata valentele unui must-have pentru aceasta toamna.

Dries Van Noten : Runway - Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2014-2015

Completarea outfitului accesorial al acestui sezon este indeplinita de catre bratarile supradimensionate si inelele masive si multe. Opulenta si excesul sunt cele doua principii ale trend-ului actual.