NATURAL SI SIMPLITATE IN BIJUTERIILE SUPRADIMENSIONATE

Pusa sub umbra modernismului derizoriu si haotic, frumusetea feminina incepe sa uite treptat de eleganta naturalului si de simplitatea gustului. O femeie stilata se cunoaste nu numai dupa hainele care ii imbraca trupul, nu numai dupa parfumul pe care il lasa in urma, ci si dupa bijuteriile pe care le poarta zi de zi sau la ocazii selecte. Pentru sfarsitul anului 2017 si inceputul lui 2018, fashionistelor le sunt recomandate accesoriile exclusiviste, cu nuante clare de eleganta si farmec. Se poarta bijuteriile supradimensionate, cu predecesori antici, caci sa nu uitam tablourile cu femeile din Roma Antica sau din vechea Elada, care erau amatoare ale bratarilor late si ale colierelor mari, ornamentate cu pietre mari. 

bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii

Vizualizand imaginile din galeria de mai sus, poate aveti tendinta sa afirmati: unde este simplitatea? Ei bine, tocmai aici este paradoxul tendintelor actuale: naturalismul si simplitatea bijuteriilor moderne provin din supradimensionarea lor. Asadar, pentru Craciunul 2017 si Revelionul 2018 va propun aceste modele de bijuterii unice!

INELE, COLIERE SI BRATARI PENTRU FEMEIA ELEGANTA

Accesoriile create pentru primavara 2018 sunt destinate femeii moderne, elegante, care isi pune in valoare frumusetea ochilor, supletea mainilor si delicatetea intregului corp. Inelele, colierele si bratarile sunt de o raritate aparte, pietrele semipretioase si pretioase decoreaza bijuteriile fara seaman. Inspirate din gratia accesoriilor antice, minunatele bijuterii se supun supradimensionarii.

bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii

Perlele nu pot lipsi din cutia magica cu bijuterii, ele fiind un must have decorativ superb.

BIJUTERIILE STATEMENT SUNT ACCESORIILE TOAMNEI 2016

Bijuteriile statement reprezinta un must-have al anului 2016. Accesoriile supradimensionate ofera un plus de valoare outfit-ului si o eleganta indubitabila. Cerceii lungi si inelele maxi, ornate cu pietre colorate, realizeaza o imagine chic a femeii moderne.

bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii

Influentele acvatice si motivele florale sunt inspiratia creatorilor de accesorii de lux ale toamnei 2016.

BIJUTERIILE CHANEL, UN LUX AL ELEGANTEI

Chanel… un cuvant cu o rezonanta ampla in lumea fashion-ului select, un brand care ofera gradul maxim de eleganta si stil, un simbol al gratiei absolute. Reunind mai multe domenii ale stilului, cel al vestimentatiei, al parfumurilor, al bijuteriilor, casa de moda frantuzeasca Chanel reuseste cu fiecare aparatie sa puna in valoare feminitatea desavarsita. Asadar, una dintre cele mai spectaculoase si pretioase colectii Chanel pentru 2016 este linia de bijuterii, stilizata cu pietre scumpe si aur.

bijuterii chanel 2016 bijuterii chanel 2016 bijuterii chanel 2016 bijuterii chanel 2016 bijuterii chanel 2016 bijuterii chanel 2016 bijuterii chanel 2016

Rafinatele diamante orneaza bratari, brose, cercei, coliere, diademe, agrafe de par. Intreaga colectie de bijuterii Chanel 2016 straluceste inegalabil.

IUBIRILE FEMEILOR: BIJUTERIILE SI PISICILE!

Zilele trecute, am gasit pe un site de socializare aceste imagini fermecatoare. Ceea ce mi-a atras atentia nu a fost luxul bijuteriilor, ci creativitatea celui care a stiut sa imbine trecutul cu prezentul, modernul in fashion cu ancestralul lucru cu andrelele. In tot acest peisaj splendid, micutele patrupede ofera o eleganta desavarsita.

bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii bijuterii

Pisicile apartin unor rase de lux, in timp de accesoriile supradimensionate sunt ornamentate cu pietre scumpe, naucitor de sarmante si sofisticate.