ALBERTA FERRETTI 2016, O COLECTIE LIGHTNESS

Fashion-ul propus de catre renumitul designerul Alberta Ferretti este sinonim al stilului, al feminitatii si al stralucirii. Creatiile sale vestimentare sunt menite sa preamareasca femeia, in toate aspectele, scotand in evidenta punctele ei forte. Pretios, efervescent si flexibil, sifonul este materialul de care Alberta Ferretti s-a indragostit iremediabil.

alberta ferretti alberta ferretti alberta ferretti alberta ferretti alberta ferretti alberta ferretti

Linia fashion Alberta Ferretti nu poate fi acuzata de transparenta provocatoare, ci doar de o eleganta extraordinara, de un sublim lightness, in care ai impresia ca totul zboara.

NOUA COLECTIE PENTRU 2016 A ALBERTEI FERRETTI: STIL SI GLAMOUR

Una dintre cele mai ecaltante si spectaculoase colectii vestimentare ale anului 2016 este colectia designerului Alberta Ferretti. Inspirandu-se din culorile toamnei, piesele vestimentare sunt accesorizate cu imprimeuri tribale, cu paiete, cu dungi, cu transparenta enigmatica si cu o eleganta nemaipomenita. Materialele sofisticate si croielile lejere, cu puternice accente ateniene antice, ofera rochiilor Albertei Ferretti o simplitate si un minimalism elevat si modern. Unele articole au ca muza splendidul stil vintage, un stil caracterizat prin intrepatrunderea vechiului cu noul.

Mov, galben si nuante de maro plasmuiesc un minunat tablou al feeriei vestimentare, creata de catre designerul Alberta Ferretti pentru 2016.

ALBERTA FERRETTI: DESIGNERUL ROCHIILOR SOFISTICATE

Nascuta in orasul italian Catollica, creatoarea de moda Alberta Ferretti este cunoscuta in lumea fashion-ului ca fiind unul dintre cei mai inventivi designeri ai momentului. Creatiile sale vestimentare poarta amprenta vechiului, datorita influentei medievale, care capata o forma extrem de moderna si chic. Rochiile lungi de ocazie, confectionate din materiale senzuale si luxuriante, precum chiffon-ul sau jerse-ul, se contopesc cu inserturi din dantela sofisticata. Modelele abordate de piesele Albertei Ferretti sunt spectaculoase. Falduri de voal cad in cascada, in timp ce, pliuri si broderii minutioase accesorizeaza frumoasele rochii lungi. Constructia lejera si, totodata, oarecum barbateasca a rochiilor ne ofera o imagine actuala a modei gladiatorilor, o moda caracterizata prin camasi din zale sau armuri. Transparenta tesaturilor, insa, face ca partea masculina a colectiei sa fie impinsa spre un sex-appeal feminin desavarsit.

alberta ferretti 2 alberta ferretti 3 alberta ferretti 4 alberta ferretti1

Pentru a obtine o imagine delicata, Alberta Ferretti include in noua sa colectie vestimentara motivele florale si caracterul voluminos al rochiilor. Gama cromatica a pieselor sale este una extrem de variata. Dar ca sa pastreze aerul medieval, Alberta Ferretti pune accent pe nuantele de auriu si verde. Negresit, putem afirma ca ultima sa colectie de rochii este una dintre cele mai elegante si speciale colectii ale anului 2015.