ALBERTA FERRETTI 2016, O COLECTIE LIGHTNESS

Fashion-ul propus de catre renumitul designerul Alberta Ferretti este sinonim al stilului, al feminitatii si al stralucirii. Creatiile sale vestimentare sunt menite sa preamareasca femeia, in toate aspectele, scotand in evidenta punctele ei forte. Pretios, efervescent si flexibil, sifonul este materialul de care Alberta Ferretti s-a indragostit iremediabil.

alberta ferretti alberta ferretti alberta ferretti alberta ferretti alberta ferretti alberta ferretti

Linia fashion Alberta Ferretti nu poate fi acuzata de transparenta provocatoare, ci doar de o eleganta extraordinara, de un sublim lightness, in care ai impresia ca totul zboara.

NOUA COLECTIE PENTRU 2016 A ALBERTEI FERRETTI: STIL SI GLAMOUR

Una dintre cele mai ecaltante si spectaculoase colectii vestimentare ale anului 2016 este colectia designerului Alberta Ferretti. Inspirandu-se din culorile toamnei, piesele vestimentare sunt accesorizate cu imprimeuri tribale, cu paiete, cu dungi, cu transparenta enigmatica si cu o eleganta nemaipomenita. Materialele sofisticate si croielile lejere, cu puternice accente ateniene antice, ofera rochiilor Albertei Ferretti o simplitate si un minimalism elevat si modern. Unele articole au ca muza splendidul stil vintage, un stil caracterizat prin intrepatrunderea vechiului cu noul.

Mov, galben si nuante de maro plasmuiesc un minunat tablou al feeriei vestimentare, creata de catre designerul Alberta Ferretti pentru 2016.