FLUTURI ETERICI SI ORGANZA MAGICA: ACCESORII DERYA ASKOY

Cunoscuta in lumea magica a fashion-ului sub pseudonimul de Jewelera, Derya Askoy este un artist desavarsit al modernismului eteric. Intreaga opera a Deryei Askoy defineste o gingasie fara seaman, fluturi care isi odihnesc trupurile firave pe piele fiind laitmotivul accesoriilor fanteziste. Derya Askoy, una dintre cele mai cunoscute artiste a Istanbulului, pune accent pe vibratia culorilor si pe textura delicata si fluida a organzei. 

derya aksoy DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY DERYA ASKOY

Bratari, inele si coliere cu fluturi eterici alcatuiesc colectia de accesorii a Deryei Askoy.

MODELE DE ACCESORII UNICE PENTRU MIREASA MODERNA

Accesoriile reprezinta unul dintre elementele indispensabile oricarei mirese moderne. Fie ca vorbim despre pantofi, diademe, tiare, coronite, cercei, coliere sau clutch-uri, accesoriile trebuie sa emane eleganta si senzualitate. Totodata, nu putem omite buchetele de mireasa. Orhideele sunt unele dintre cele mai iubite flori ale momentului. Novarese Bridal ne ofera unele dintre cele mai frumoase accesorii de mireasa, ele fiind ornamentate cu perle, cristale Swarovski, fulgi, flori naturale si o cromatica primavaratica. Un stil deosebit invaluie fiecare accesoriu.

accesorii mireasa accesorii mireasa accesorii mireasa accesorii mireasa accesorii mireasa accesorii mireasa accesorii mireasa accesorii mireasa accesorii mireasa accesorii mireasa accesorii mireasa

Galeria foto de mai sus prezinta o adevarata feerie a rafinamentului si a stilului primavaratic.

D&G PREZINTA O NOUA COLECTIE DE OCHELARI DE SOARE

Cunoscuta in universul fashion drept una dintre cele mai moderne case de moda ale momentului, Dolce&Gabbana si-a lansat de curand o noua colectie de accesorii: ochelari de soare. Denotand eleganta, rafinament, stil si atentie la detalii, noua colectie impune un caracter usor retro, combinat cu un spirit actual destul de adolescentin. Modelul italian Bianca Balti este imaginea noii colectii de ochelari de soare de la Dolce&Gabbana. Iata doar cateva dintre modelele de ochelari de soare pe care ii vom purta in aceasta vara!

tp-5-600x801 tp-1-600x801 tp-2-600x801 tp-3-600x801 tp-4-600x801

Ce spuneti? Ati purta aceste minunate accesorii?