MIREASA CU FLORI IN PAR

Simplitatea, naturaletea si intoarcerea catre frumusetea cea dintai, a naturii ancestrale, se reflecta in prospetimea mireselor cu flori in par. Ce poate fi mai delicat si mai frumos decat florile naturale, impletite in parul femeii, in cea mai importanta zi din viata ei? Trandafirii romantici, iasomia pura, bujorii inflacarati, garofitele dulci, orhideele intrebatoare, levantica parfumata, margaretele si surorile ei, florile de camp, crengutele de afine binefacatoare se prind intr-o hora a perfectiunii cromatice si a rasfatului olfactiv. Candoarea florilor se revarsa peste mireasa moderna. Un pic din vremurile vechi picteaza vremurile noi, oferindu-le un leac nemuritor: naturalul. Romantica sau iubitoare de estetica, mireasa cu flori in par se invaluie intr-o  eleganta nemaipomenita. 

Mireasa cu flori in par Mireasa cu flori in par Mireasa cu flori in par Mireasa cu flori in par Mireasa cu flori in par Mireasa cu flori in par

Coronitele florale naturale reprezinta nu numai un trend al fashion-ului actual, ci si o dorinta de apropiere de copilaria amintirilor. 

Mireasa cu flori in par… si frumusetea se naste din natura! 👰💐

VINTAGE SI MULTE FLORI IN COLECTIA LUI EREZ OVADIA

Cu toate ca timpul trece, cu toate ca accentele moderne sunt din ce in ce mai fanteziste si mai sexy, cu toate ca imaginatia designerilor este nelimitata, oare de ce noi ne reintoarcem mereu spre moda anilor trecuti? De ce iubim romantismul vechiului? Poate pentru ca suntem nostalgici? Sau poate ca tot ceea ce a existat candva este esentialul punct de reper al fashion-ului actual? Am tot observat in ultima perioada ca noile colectii de rochii de ocazie sau cele de rochii de mireasa au puternice influente vintage, ceea ce denota o eleganta aparte, sobra si, in acelasi timp, extraordinar de moderna. Zilele trecute, am gasit cea mai recenta colectie de rochii de mireasa a creatorului de moda Erez Ovadia. Este vorba de rochii de mireasa deosebite, rochii, care, pe mine ma poarta cu gandul la minunatii ani 20, cand totul avea o mireasma senzuala si enigmatica, cand femeia incerca din rasputeri sa iasa de sub jugul masculinitatii, cand femeia incepeea sa creeze arta designului vestimentar.

Noua colectie de rochii de mireasa a lui Erez Ovadia pentru primavara lui 2015 este senzationala. Prezentarea creatiilor vestimentare nu se putea realiza mai bine decat in modul in care el a realizat-o. Siluetele atat de feminine, reliefate magnific de rochiile de mireasa, sunt acompaniate de accesorii de par din flori naturale. O adevarata reverie primavaratica! Daca adaugam si testurile pretioase din care sunt confectionate rochiile, atunci ne va aparea un tablou feeric al gratiei divine. Dantela, franjuri, broderii handmade, tulle, satin, tafta, organza…cuvinte grele in moda rochiilor de ocazie! De asemenea, modelele suple si fluide ale rochiilor ne transpun in lumea magica a frumusetii feminine care abunda in mister si sex-appeal.

Noua colectie de rochii de mireasa a lui Erez Ovadia pentru primavara-vara 2015 celebreaza sofisticat primavara distincta si atat de energica.