BIJUTERIILE CHANEL, UN LUX AL ELEGANTEI

Chanel… un cuvant cu o rezonanta ampla in lumea fashion-ului select, un brand care ofera gradul maxim de eleganta si stil, un simbol al gratiei absolute. Reunind mai multe domenii ale stilului, cel al vestimentatiei, al parfumurilor, al bijuteriilor, casa de moda frantuzeasca Chanel reuseste cu fiecare aparatie sa puna in valoare feminitatea desavarsita. Asadar, una dintre cele mai spectaculoase si pretioase colectii Chanel pentru 2016 este linia de bijuterii, stilizata cu pietre scumpe si aur.

bijuterii chanel 2016 bijuterii chanel 2016 bijuterii chanel 2016 bijuterii chanel 2016 bijuterii chanel 2016 bijuterii chanel 2016 bijuterii chanel 2016

Rafinatele diamante orneaza bratari, brose, cercei, coliere, diademe, agrafe de par. Intreaga colectie de bijuterii Chanel 2016 straluceste inegalabil.

COLIERELE SUPRADIMENSIONATE TE SCOT DIN ANONIMAT

Noul sezon vestimentar se remarca prin opulenta si caracterul luxuriant al accesoriilor. Dolce & Gabbana, Versace, Oscar de la Renta si Chanel inoveaza moda datorita propunerilor lor de a purta coliere supradimensionate pentru a iesi din anonimat. Ostentative, extravagante si nonconformiste, colierele voluminoase, purtate la baza gatului, aduc o pata cromatica in colectiile de accesorii ale toamnei 2014, ceea ce era necesar, tinand cont de faptul ca nuantele specifice acestui anotimp sunt domoale si terne.

colier-colorat

In acest mod, hainele vor trece pe planul secund, in timp ce, colierele masive vor ocupa intreg spatiu vizual al admiratorilor. Switch-ul dintre coliere su piese vestimentare este binevenit, mai ales ca, pana de curand, s-a observat o decenta monotona a tinutelor.