CANADIAN NAILS ART DESIGN 2017

Printre miile de modele de manichiura se numara si “Canada nails design“, pe intelesul nostru: unghii cu frunze de artar aplicate sau pictate. Lasand la o parte vitalitatea de care dau dovada, unghiile cu model canadian reusesc sa aduca in prim plan eleganta de care ai nevoie in zilele toride de vara. Asadar, alaturi de unghiile cu fructe sau flori, unghiile pictate cu frunze de artar reprezinta solutia ideala de a oferi prospetime si spirit ludic.

canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design

  1. De asemenea, specialistii beauty ne recomanda unghiile animal print colorat, unghiile cu dungi sau cu puncte, unghiile cu mesaje, cele cu aplicatii sau unghiile monocolore. Poarta pe unghii frumusetea din tine! ?

FLORI, VARA SI UNGHII COLORATE… O SIMFONIE VIZUALA CHIC

Pe zi ce trece, specialistii beauty creeaza modele de manichiura care mai de care mai spectaculoase si mai diversificate. Si pentru ca sezonul estival este in toi, cele mai frumoase modele de manichiura sunt unghiile pictate cu flori. Paleta cromatica este una minunata, combinatiile coloristice fiind la mare cautare in prezent. Laitmotivul manichiurii pentru vara 2015 il constituie unghiile pictate cu trandafiri. Este un model de manichiura extrem de versatil, putand fi accesorizatĀ atat cu outfit-uri casual, cat si cu cele business. Iata cateva modele de manichiura colorata pentru vara 2015!

Cele mai utilizate ulori sunt cele pastelate, dar femeile indraznete pot apela la tonuri cromatice electrice.