Modele de machiaj indian

Caracterizata prin senzualitate, spiritualitate si mister, femeia hindi intruchipeaza o frumusete debordanta. Traditia este trasatura primordiala a acestei frumuseti. Daca nu ar apela la enigmele cromatice ale traditiei, femeia hindi nu ar fi atat de ravisanta.

Machiajul reprezinta unul dintre punctele fundamentale ale sublimului feminin hindi. Punand accent pe conturul ochilor, machiajul smokey eyes este un model destul de des intalnit. De asemenea, buzele colorate in nuante vibrante sunt in acord cu bijuteriile supradimensionate.

Hindi womanHindi woman Hindi woman Hindi woman Hindi woman Hindi woman

Frumusetea femeii hindi este intregita de preaminunatul sari, rochia simbolica a Indiei.

MACHIAJUL INDIAN SI PAKISTANEZ: O ARTA SOFISTICATA

Sacrul si profanul se unifica pentru a da nastere unui mister al civilizatiilor: fenomenul hindi. Senzualitate, culoare si atractie irezistibila ne invaluie si ne poarta intr-o lume narativa aparte. Femeia hindi adora frumusetea, o traiesc, o cauta in permanenta. Femeia hindi are o sacralitate nemaintalnita, o enigma provocatoare. De-a lungul timpului, frumusetea asiatica a avut o ascendenta eclatanta, strabatand drumuri care duc spre perfectiune. Machiajul indian si cel pakistanez reprezinta doua modele de infrumusetare a fetei, care, pe noi, ceilalti, ne fascineaza. O multitudine de nuante se contopesc intr-o feerie incantatoare.

image image image image image image image image

Conturul trasaturilor fetei este creionat desavarsit. Sprancenele capata o arcuire splendida, in timp ce pleoapele adulmeca culori intense, care pun in evidenta o frumusete senzuala a ochilor. Machiajul este prezent in viata femeilor hindi si pakistaneze, fie ele casatorite sau nu. Pentru ele, machiajul este o arta, un joc cromatic sofisticat.