DANCE COLOR Maniküre Neujahr

Es gibt nur ein paar Tage, bis wir die Grenze von 2017. Wir hinterlassen Erinnerungen, Momente, Bilder überqueren. Wir lassen einige Zeit. Aber lassen Sie sich nicht den Wunsch nach Schönheit, weil wir nicht auf den Nägeln gemalt ohne Vibration feiern Explosion von Farben und Mustern enden kann. Spezielle Einfachheit, Professionalität, Strenge Linien, Schatten Rhythmus… Attribute des Winters 2017. Maniküre Nägel auf dem Modell, das Sie in der Galerie unten vorbereitet haben! Es gibt Modelle, ohne Flecken, speziell, elegant, perfekt! Traditionelle Gründe schneiden Teile der Natur, vor allem Blumen und zarten Rhythmus Punkte und Streifen.

Nagel Neujahr Nagel Neujahr Nagel Neujahr Nagel Neujahr Nagel Neujahr Nagel Neujahr Nagel Neujahr Nagel Neujahr Nagel Neujahr Nagel Neujahr Nagel Neujahr Nagel Neujahr

Nichts kann schöner sein als eine Frau, die Maniküre Stil trägt! 💅

TENDINTELE MANICHIURII DE REVELION: OJA GLITTER

Si pentru ca mult asteptatele Sarbatori de Iarna au sosit, cred ca este timpul sa ne invaluim Nägel in glamourul ojelor glitter. Stralucirea metalizata a glitterul ne importa magie si dinamism Maniküre pe care dorim sa o abordam in ziua de Weihnachten si in noaptea de Silvester. Paleta cromatica a unghiilor este una deosebit de spectaculoasa, nuantele de rosu, albastru, verde si auriu fiind in voga . Oja glitter poate fi utilizata atat in cazul aplicarii manichiurii monocromatice, cat si in realizarea modelelor de unghii mai complexe, precum unghiile cu animal print. unghiile cu accent sau a unghiile cu model de french inversat. Tonul cromatic, aflat la ora actuala in trend-ul manichiurii de iarna, il reprezinta mov si culorile adiacente acestuia.

Tie care dintre modelele de unghii glitter de mai sus iti face cu ochiul?

INTAMPINA NOUL AN CU O MANICHIURA PERFECTA!

Manichiura reprezinta o ramura a artei esteticii desavarsite si cand poate fi un prilej mai bun de a ne decora unghiile decat noaptea dintre ani? Revelionul este momentul in care ideile si imaginatia fuzioneaza, transmitand bucurie si splendoare sacra! Am ales pentru tine zece modele de unghii, care, cu certitudine, iti vor incanta privirea!

Nuantele metalice revin in forta si se situeaza pe primul loc in randul preferintelor pentru noaptea Anului Nou. Strictetea metalica si duritatea superba a nuantelor de auriu si argintiu plasmuiesc un mic univers paralel cu universul sezonului iernatic.

unghii-metalice

lac-metalic

Culoarea violet reprezinta un etalon semnificativ al sarbatoririi unui nou ciclu anual. Glitter violet, picurat magnific pe unghii cu gel, si oja sidefata violet sunt doua dintre modelele d emanichiura must- have ale trecerii dintre ani.

Glitter-Nail-Polish-Ideas-9

glitter-nails

glitter-nails-purple-colors-for-cute-girls

Imprimeurile florale desavarsesc o manichiura plina de farmec si extrem de gratioasa. Poate doriti sa intrebati cum sa iti aplici pe unghii modele pastelate in plin sezon rece! Iata ca designerii propun acest trend in moda tocmai pentru a aduce izul caldurii estivale mai aproape de noi in miez de iarna.

IMG_4929-2spring-nail-art-designs-in-red

Asa cum am tot observat in revistele fashion, animal print este o tendinta a modei ce ocupa primele locuri in randul preferintelor pentru anul ce vine. Asadar, specialistii in manichiura nu puteau rata acest nou stil si l- au aplicat spectaculos in manichiura Anului Nou.

Latest-Designs-Of-Nails-Art-For-Women-From-This-Winter-2014-85

Ce poate exprima pe deplin sosirea noului an calendaristic? Bineinteles, unghii cu gel, decorate superb cu glitter argintiu si cu aplicatii metalice, cu sclipiri de diamant!

Love-of-Crystal-Nail-Art-Acrylic-Design luxury-acrylic-nails-designs-with-glitter

In concluzie, daca doresti sa fii o adevarata fashionista, abordeaza cu stil unul din modelele expuse mai sus si, cu siguranta, vei acapara privirile pline de admiratie ale tuturor!