CANADIAN NAILS ART DESIGN 2017

Printre miile de modele de manichiura se numara siCanada nails design, pe intelesul nostru: unghii cu frunze de artar aplicate sau pictate. Lasand la o parte vitalitatea de care dau dovada, unghiile cu model canadian reusesc sa aduca in prim plan eleganta de care ai nevoie in zilele toride de vara. Asadar, alaturi de unghiile cu fructe sau flori, unghiile pictate cu frunze de artar reprezinta solutia ideala de a oferi prospetime si spirit ludic.

canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design canada nails design

  1. De asemenea, specialistii beauty ne recomanda unghiile animal print colorat, unghiile cu dungi sau cu puncte, unghiile cu mesaje, cele cu aplicatii sau unghiile monocolore. Poarta pe unghii frumusetea din tine! ?

MODELE DE UNGHII ANIMAL PRINT PENTRU 2016

Avand ca sursa de inspiratie reintoarcerea la natura, unghiile animal print sunt un must-have al Maniküre din ultimii doi ani. Daca pana acum cateva sezoane, manichiura animal print era inteleasa ca o combinatie coloristica intre nuantele de maron si tonurile adiacente acesteia, in prezent, avem la dispozitie o gama variata de modele de unghii animal print. Se poarte unghiile animal print albastre, mov, negre, alb cu negru, rosii, marsala, fucshia. Preferintele mele se incadreaza in domeniul simplitatii si al naturaletei si, de aceea, recomand manichiura animal print in nuante de maron, auriu sau crem. In realizarea acest model de manichiura, specialistii Nägel Kunst includ si liniaritatea dungilor si forma plina a punctelor. Se mai pot folosi, in obtinerea manichiurii de ocazie, si mici aplicatii glossy care sa incununeze unghiile animal print.

unghii animal print unghii animal print unghii animal print unghii animal print unghii animal print unghii animal print unghii animal print unghii animal print unghii animal print

De asemenea, pentru a realiza o manichiura animal print putem utiliza si ojele glitter, care ofera un antagonism cromatic superb.

Nagel für einen schönen Frühling

die perfekte Maniküre ist ein Kartenstandards. Unsere Persönlichkeit besteht Haltung gegenüber Stile Schönheit Wir nehmen. Obwohl Experten uns Minimalismus, Einfachheit und Natürlichkeit empfehlen, gehen viele von uns auf dem Prinzip der chromatischen Überlastung. Und wo wir gerade streng über Maniküre. Frühling 2016 bieten uns eine breite Palette von Nagel, die mehr oder weniger bunt und anspruchsvollen, einfacher, neutrale Tönen und ohne „zu“ angebracht. Ich mag denken, dass langsam, werden wir auf diesem Ideal der natürlichen Schönheit Kopf, mit perfekter Farbe.

Nägel 2016 Nägel 2016 Nägel 2016 Nägel 2016 Nägel 2016

Nail BlumeMit Punkten, Streifen, mit Motiven von der Natur inspiriert sind in der Mode in dieser Saison paaren. Frühlingsfarben kommen lebendig auf unsere Nägel.

CELE MAI FRUMOASE SI ELEGANTE UNGHII ALE TOAMNEI 2015

Cu toate ca a venit toamna, Nägel noastre nu trebuie sa intre, sub nicio forma, in anonimatul monotoniei cromatice binecunoscute. Structura falsa si culorile primavaratice nu lipsesc din arsenalul manichiurii toamnei 2015. Maniküre mit Blumen. manichiura cu puncte und dungi.manichiura animal print. french-ul inversat, news paper, water marble si cea cu aplicatii reprezinta cel mai frecvent utilizate modele de unghii ale toamnei 2015.

Unghiile monocromatice raman in topul celor mai elegante si frumoase modele de unghii ale anului 2015. Marsala und orhideea radianta sunt cele doua nuante ale ojei care ofera prospetime si stil manichiurii toamnei 2015.

VARA NE ADUCE O MANICHIURA SPECTACULOASA SI PLINA DE FLORI

Una dintre cele mai ravnite tendinte in materie de Maniküre es ist manichiura cu gel. Daca, la inceput, structura falsa era folosita doar pentru a ajuta persoanele cu imperfectiuni ale unghiilor, in ziua de azi, acesta este utilizat pentru ein infrumuseta unghia. Specialistii Schönheit au creat mii si mii de modele de unghii cu gel, care mai de care mai frumoase si mai spectaculoase. Unele dintre cele mai uimitoare Maniküre Modelle alcatuiesc un colaj in articolul de fata. Fie ca vorbim despre clasica manichiura monocromatica, fie despre combinarea contrastanta a nuantelor de oja, fie de modele de unghii cu animal print. cu dungi oder polka dots, tendintele actuale se indreapta cu pasi repezi spre taramul fanteziei si al imaginatiei creatoare.

dd35c9c79a3418cb2b301c247dc70a4c e40ba6400d6dceaf80e6b25558ce3f1d 06b0187c1847de86852cda43999b4a18 9ee4d9621fb3c590e1473832f7216f9d 1057246906c2214531bdb1316271112a ccbc43c57034b569421de58186452f06

Motivele florale sunt cel mai frecvent laitmotiv al manichiurii verii 2015. Avem de-a face cu o paleta cromatica fantastica, de la culori pale, calde, la culori electrice si indraznete. Cele mai cautate Nagel sunt cele care imbina doua sau mai multe culori, tocmai pentru a celebra dinamismul verii.