GUCCI RESORT 2018: FANTEZIE SI ATEMPORALITATE

Nu putem vorbi de un stil singular in ceea ce priveste noua colectie vestimentara creata de casa de moda Gucci pentru 2018. Fiecare piesa este realizata dintr-un cocktail de stiluri. Senzational este modul in care designerii au reusit sa transpuna fantezia in structura atemporala a rochiilor cu maneci bufate sau accesorizate cu motive florale supradimensionate. Nu stiu in ce masura noile piese vestimentare pot fi purtate, dar cu siguranta fac deliciul fashionistelor moderne. 

Noua colectie Gucci pentru 2018 aduce in prim plan senzationalul si futurismul, vechiul si noul.

GUCCI CRUISE 2016: NOUA COLECTIE VESTIMENTARA A LUI ALESSANDRO MICHELE

La inceputul lunii septembrie, directorul de creatie Alessandro Michele a prezentat noua sa colectia Gucci 2016, pe strazile aglomerate ale New York-ului. Lia Pavlova, Tessa Bruinsma, Tobias Lundh si Sven De Vries sunt modelele care au imbracat piesele vestimentare ale casei de moda Gucci. Stofa florala reprezinta detaliul, ce ofera eleganta si stil creatiilor lui Alessandro Michele, designerul care declara pentru Huffington Post: “Am decis sa ma intorc in strada, ca si in colectia Cruise pe care am aratat-o in New York. Cred ca exista o intrepatrundere fluida si organica intre podium si strada. Moda, mai ales pret-à-porter, este ceva real, creata pentru fiecare zi si pentru toata lumea care doreste sa isi exprime propria creativitate si individualitate“. Rochiile midi si cele lungi au facut subiectul noii colectii, acestea fiind accesorizate desavarsit cu imprimeuri florale specatculoase, cu modele indraznete si cu culori de primavara, pline de energie si vitalitate.

Aceasta reprezinta prima campanie vestimentara a lui Michele, dupa ce a fost numit director de creatie al casei de moda Gucci in luna ianuarie a acestui an.