BEAUTY BLENDER, BURETELUL MAGIC AL MAKE-UP-ULUI

Nu cred ca exista vreun produs cosmetic care sa fi castigat la fel de multa popularitate precum beauty blender-ul. Pune buretelul magic intr-o camera plina cu farduri, iar acesta va iesi cu certitudine in evidenta. Daca nu esti familiarizata cu acest buretel in forma de ou, trebuie sa stii ca acesta iti sare in ajutor de fiecare data cand vrei sa aplici un fond de ten, BB cream, concelear sau pudra. Beauty blender-ul original se utilizeaza foarte usor prin miscari de tapotare, deoarece face un blending perfect ca de aerograf si face ca pielea sa arate superb.

Niciodata sa nu il folosesti uscat, deoarece buretelul se imbiba cu prea mult produs de make-up, este mai greu de aplicat si nu se va intinde uniform.

Aplica putin cate putin. Poti aplica produsul de makeup direct pe mana si sa iei cu buretelul cate putin sau sa aplici produsul direct pe buretel. Pentru a aplica produsul uniform pe fata foloseste tehnica de tapotare.

Daca ai aplicat prea mult fond de ten, nu trebuie sa il stergi pe tot. Foloseste cealalta parte a buretelului, cea care este curata si incearca sa uniformizezi produsul. Beauty blender-ul este foarte absorbant, iar spre deosebire de o pensula, va atrage surplusul, fara a lasa denivelari sau linii ciudate pe piele.

Este recomandat ca dupa fiecare utilizare sa il cureti usor cu apa si sapun sau cu o solutie speciala de curatare.

Published by

Cristina Mateiu

Be You! đŸ¤—

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *