AFLA SECRETELE FRUMUSETII VEDETELOR HOLLYWOODIENE DIN EPOCA DE AUR

Frumusetea asta… ne uitam la televizor si vedem starurile hollywoodiene cu un ten perfect, cu un machiaj impecabil. Dar asa cum noi ne dam peste cap sa inlaturam imperfectiunile de la nivelul fetei si ne mascam “defectele”, asa si vedetele epocii de aur apelau fie la produse naturiste, fie la diverse tehnici de infrumusetare pentru a etala un ten fara pata.

Marilyn Monroe, ca sa isi faca buzele sa para mai pline, l-ar fi pus pe makeup artist-ul sau sa ii aplice cinci tipuri diferite de umbre si de rujuri. Nuantele de rosu inchis trebuiau aplicate in colturi, in timp ce nuantele deschise, la mijlocul buzelor.

Marilyn-Monroe

Elizabeth Taylor avea acelasi obicei ca si Cleopatra, de a-si rade fata. Poate suna amuzant, dar aceasta procedura inlatura si puful de pe fata, dar si stratul de celule moarte de la suprafata pielii, obtinand astfel un luciu natural.

Elizabeth Taylor

Secretul genelor superbe ale lui Audrey Hepburn? Dupa ce folosea mascara, isi separa fiecare geana cu un ac pentru a da mai mult volum genelor.

In timpul carierei sale, Carole Lombard a fost implicata intr-un accident de masina in urma caruia a ramas cu nasul putin stramb. Inainte sa se machieze, Carol isi trasa o linie subtire, cu un creion alb, pentru ca avea senzatia ca asta nasul ei va arata mai… drept.

Contrar a ceea ce crede lumea din ziua de azi, conturarea fetei nu este o tehnica noua si nu a fost inventata de Kim Kardashian. Printesa de Monaco, Grace Kelly, folosea blush pentru a-si defini pometii. Aplica un tip de umbre sub pometi si o nuanta usor mai inchisa direct pe pometi.

Buzele pline au fost intotdeauna o trasatura pe care si-au dorit-o femeile, iar lui Vivien Leigh nu i-a placut niciodata buza sa de sus pentru ca era subtire. Ca sa compenseze, desena cu un creion de buze o linie mai sus decat linia naturala a buzei sale si apoi umplea spatiul gol.

vivien-leigh

Marlene Dietrich a folosit o multime de trucuri pentru frumusete, dar cele mai cunoscute sunt faptul ca si-a scos molarii pentru a-si accentua mai mult pometii si ca folosea banda chirurgicala pentru un face lift temporar.

Pentru un look mai teatral, Greta Garbo isi aplica un strat subtire de vasilina pe sub fardul de pleoape si isi accentua ochii cu un amestec de jeleu cu carbune.

Greta Garbo

 

Frumoasa actrita Sophia Loren a urmat cu religiozitate dieta mediteraneana, ceea ce inseamna ca nu ii lipsea niciodata uleiul de masline. Ca sa isi mentina pielea moale si luminoasa facea baie fierbinte in care punea cativa stropi de ulei de masline.

Published by

Cristina Mateiu

Be You! 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *